Tips til brug af Skype

Tilbehør
Til skypen har du naturligvis brug for en computer med internetforbindelse, og Skype-programmet skal være på pc’en. Skype er standard på computere med Windows 10. Hvis du har en tidligere version af Windows, kan du downloade Skype-programmet via vores artikel.

Derudover skal du selvfølgelig kunne høre den anden person, og du skal selv kunne tale med den anden person. Der er en højttaler og mikrofon i mange computere og bærbare computere. Hvis du ikke har det, har du brug for et headset. Det er en kombination af hovedtelefoner og en mikrofon. Der er også specielle Skype-telefoner, der ligner en normal telefon. Der er også mennesker, der bruger et webkamera, hvor en mikrofon er indbygget.

Start Skype
Skype starter ikke alene. Du skal gøre dette manuelt:

Klik på knappen Start> Skype.
Du kan allerede være logget ind med det samme. Du kan se et vindue med en forklaring. Klik på Hoppe et par gange øverst til højre og endelig klikke på afkrydsningsfeltet nederst til højre i sidste vindue.
Er du ikke logget ind endnu? Så vil du kun se en blå login skærm. Dine kontooplysninger kan være blevet udfyldt. Klik på kontonavnet for at fortsætte.
Ser du et kontonavn, men er det ikke det rigtige? Klik derefter på Brug en anden konto. Log ind via din Skype-konto eller via din Microsoft-konto (se nedenfor).
Er der ikke indtastet noget på loginskærmen? Klik derefter på Registrer for at oprette. Log ind via din Skype-konto eller via din Microsoft-konto.
Klik på E-mail-adresse, telefonnummer eller Skype-navn.
Indtast dit Skype-navn eller din Microsoft-kontos e-mail-adresse.
Klik på Næste.
Indtast adgangskoden og klik Login.